Aquest blog només pretén ser un recull d’aquelles històries, petites o grans històries, que podem trobar a Sant Feliu de Guíxols. Una ciutat de la Costa Brava a cavall entre el turisme i la petita industria, el comerç i els serveis. Una ciutat que amaga un munt d’històries, un munt d’història que, poc a poc, anirem desvetllant i us anirem presentant. Si sou tant amables de seguir-nos.



Benvinguts


Vista d'un antic molí de vent a la vall de les comes, testimoni d'un temps i d'una manera de treballar ja practicament oblidats

viernes, 28 de enero de 2011

L'Arjau, la revista cultural de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols, un dels tres finalistes dels premis Rahola a l'espera de conèixer el veredicte final aquest divendres




Entre els candidats al premi a la millor iniciativa de comunicació institucional dels Premis de Comunicació Carles Rahola, els finalistes elegits pel jurat són el web de l’Ajuntament de Figueres; la revista Engega!, de la Universitat de Girona, i la revista cultural L’Arjau, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. En total, es presenten 8 propostes en un premi dotat amb 1.000 euros.
El jurat avaluador dels 99 treballs que s’han presentat a la segona edició dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola s’ha reunit per elegir els finalistes de cadascuna de les sis categories. Els guanyadors d’aquests guardons, instituïts per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, no es coneixeran fins al mateix dia que es lliurin, el divendres 28 de gener.

No hay comentarios:

Publicar un comentario